Inici de Curs al Consell Esportiu de l'Hospitalet

Publicat a general

El Consell Esportiu de L’Hospitalet, ha presentat la temporada amb un objectiu principal, donar suport a les entitats d’esport de base i a les AMPA davant l’obligatorietat de contractar els monitors.

Tot és a punt perquè al mes d’octubre comencin els Jocs Escolars. El Consell Esportiu de L’Hospitalet va presentar el 18 de setembre la nova temporada per tal que els esportistes i les entitats s’inscriguin en les competicions viagra cost.
El curs passat, hi van participar 330 equips i més de 7.500 esportistes i aquest, el consell espera revalidar aquestes xifres.
Però a més de l’activitat ordinària del Consell Esportiu, l’organisme s’ha marcat aquesta temporada un nou objectiu, donar suport a les entitats d’esport de base i a les AMPA davant les inspeccions de la Seguretat Social que els obliguen a donar d’alta els monitors que entrenen els infants unes poques hores a la setmana.
La presentació de la temporada del Consell Esportiu de L’H va finalitzar amb una xerrada tècnica sobre l’esport de base i els Jocs Escolars.