Històric d'articles

EL BAIX PENEDÈS APOSTA PER L'ESPORT EN EDAT ESCOLAR

Publicat a Notícies dels Consells

Malgrat la situació de crisi econòmica i la baixada de subvencions de la Generalitat de Catalunya, el Baix Penedès garanteix la continuïtat dels Jocs Esportius de Catalunya. Així ho va explicar el passat dilluns dia el president del Consell Esportiu del Baix Penedès, Jaume Domingo, qui va reunir les diverses entitats esportives de la comarca per fer la presentació de la nova temporada.

El Consell Esportiu aquesta temporada, a més de garantir les lligues d’esports d’equip, també fomentarà les trobades esportives de diferents esports, tant col·lectius com individuals.

Totes les entitats també van fer una aposta clara per la continuïtat dels Jocs Esportius, tot i que van expressar la seva preocupació pel futur de l’esport en edat escolar. En aquest sentit, el president del Consell Esportiu, i també de la UCEC, Jaume Domingo, va respondre que “cal fer un pas endavant en la gestió de l’esport en edat escolar. Cal canviar els sistemes de participació i fer pinya amb les administracions locals”.

Per Domingo, “els pares saben que l’esport dels seus fills és molt important per a la seva salut i pel foment dels valors socials”. En aquest sentit va garantir que el Consell Esportiu continuarà treballant per fer que l’esport en edat escolar es faci a un preu just i garantint l’accés de tots els nens i nenes que en vulguin fer.

En aquesta reunió també es va presentar un nou sistema de dades dels esportistes, amb el que es disminueixen els tràmits administratius de cara a les entitats. Un altre dels punts tractats durant la reunió va ser el cros escolar de la comarca, amb un primer repartiment de dates provisionals, per tant garantint la seva celebració.