Històric d'articles

Consell Esportiu de L'Hospitalet es posa en marxa

Publicat a Notícies dels Consells

L'hoquei serà la gran novetat dels Jocs Esportius Escolars que s'iniciaran el proper 20 d'octubre. El Consell Esportiu de L'Hospitalet ha fet aquest dilluns la presentació de la temporada i ha endegat la 2ª edició de les Jornades de Reflexió.

El Consell Esportiu de L'Hospitalet ja ha marcat el llibre de ruta d'aquesta temporada. Els jocs escolars, que arriben a la seva 37ª edició, començaran el 20 d'octubre. Les inscripcions encara es poden fer en el lloc web del Consell o a les pròpies oficines situades al carrer Digoine 29, al Poliesportiu del Centre. El Consell ja ha marcat les dates més significatives de la temporada: 17 de novembre amb el Cros Escolar, l'1 de juny amb la 32ª Diada Escolar i el 7 de juny amb la Cloenda Jove on es lliurarà la quarta edició del premi "Joc Net".

La gran novetat d'aquesta temporada és la incorporació d'un nou esport, l’hoquei. Es podrà practicar en dues modalitats, sobre gespa artificial al Municipal de Les Planes, i sobre ciment al col•legi Pau Casals. La presència d'aquest de l’hoquei sorgeix de la bona relació existent amb la secció d'aquest esport del FC Barcelona que ja va començar l'any passat.

Aquest dilluns el Consell ha presentat el nou curs esportiu escolar i també la segona edició de les Jornades de Reflexió amb el clar objectiu de millorar, amb la participació de tot el col•lectiu escolar, el funcionament de les diferents competicions. Enguany, a més, s'ha fet de forma temàtica per poder treure millors conclusions. D'aquesta manera, s'han fet nou grups de treball; bàsquet, futbol A 7, futbol sala, hoquei, els valors educatius de l'esport, activitats amb suport musical, natació, escacs i voleibol.

D'altra banda, el Consell Esportiu de L'Hospitalet fa novament un pas endavant en la seva tasca de promocionar l'esport escolar amb els cursos de formació esportiva 2012. Aquests cursos estan enfocats en millorar la qualitat dels tècnics, monitors i àrbitres dels Jocs Escolars i acabaran el 17 de novembre.