Històric d'articles

Rècord del Cros de L'Hospitalet, 2600 participants

Publicat a Notícies dels Consells

El dissabte 17 de novembre es celebrà el Cros Escolar de L’Hospitalet, que organitza el Consell Esportiu amb la col·laboració de l’Ajuntament, i enguany ha superat per tercer any consecutiu el record històric de participants, amb l’arribada a meta de més de 2600 nois i joves, i més de 5000 inscrits. Aquesta és la prova esportiva escolar amb més participació de tota Catalunya.

En un matí que va començar amb pluja, la Feixa Llarga es va omplir dels esportistes escolars, que pertanyien a prop de 100 centres educatius i entitats de L’Hospitalet, així com del seus acompanyants. També van ser-hi les autoritats, encapçalades per l’alcaldessa Núria Marín, que va donar el tret de sortida a la primera cursa, o el President del Consell i regidor d’Esports i Joventut, Cristian Alcázar, així com d’altres membres del Consistori i dels comitès del Consell.

Els esportistes es van distribuir en 11 curses, segons categories d’edat, de juvenil a pre-benjamí. Tots els arribats a meta van rebre diferents obsequis, gràcies a les aportacions de Caprabo i Nestlé. L’acte va cloure amb un sorteig de material esportiu.

Els millors classificats participaran a la Final Nacional de Cros. Més informació a la web www.cehospitalet.org o al 659.175.213.