Històric d'articles

IV TROBADA DE BÀSQUET INSTITUTS- GRUP CATALÒNIA

Publicat a Notícies dels Consells

El Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud, organitzà la Trobada de bàsquet Instituts-Grup Catalònia que es va portar a terme per quart any consecutiu el divendres 14 de desembre al PEM Guiera de Cerdanyola del Vallès.
Un any més hem pogut gaudir d’aquesta jornada integradora entre estudiants de Secundària del Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud i persones de grups ocupacionals amb discapacitat Intel.lectual del Grup Catalònia.
Van participar en aquesta jornada nois i noies dels centres Canigó, ACET, Maresme i Aspasur del Grup Catalònia i els Instituts Badia del Vallès, Instituts La Ferreria de Montcada i Reixac i Institut Gorgs, Institut Banús i Institut Forat del Vent de Cerdanyola del Vallès, 110 persones repartides en 10 equips mixtes de tots els centres que han tingut com a entrenadors els professors i monitors acompanyants.
La matinal ha estat una magnífica ocasió per passar-s’ho bé fent esport, compartir experiències i comunicar-se amb persones i grups de diversos centres.
Moltes gràcies a tots els assistents per a fer possible aquesta Trobada tan enriquidora!