Històric d'articles

II Mini Olimpiada Escolar en Pista Coberta

Publicat a Notícies dels Consells

El passat divendres 22 de febrer la Pista Coberta de Catalunya  es va omplir de “petits-grans” atletes per  ser partícips en la II Mini Olimpiada Escolar en Pista Coberta.
Van ser més de 450 alumnes de cicle mitjà i superior provinents de 10 centres educatius de la nostra ciutat;  Col·legi Claret, Escola Nostra Llar, Arraona, Escola del Carme, Concòrdia, Joan Montllor, CE Serra, Juan Ramón Jimenez, Estel i Agnès Ermengol; que van gaudir d’aquesta cita atlètica.
Cal a dir que es va superar el nivell de participació de l’any passat, fet que l’organització valora molt positivament. El tècnic de l’activitat en Pep Molins (ex atleta olímpic i president de la JAS)  acompanyat dels seus membres col·laboradors de la JAS, valoren molt positivament l’activitat; “És molt important que els nens en les edats primerenques realitzin activitats d’atletisme i en coneguin les característiques”.

La jornada s’inicià a les 9:45 amb la recepció dels participants i va donar la clausura amb dos intensos i emocionants  relleus de 4x200 m.ll. (un per cada cicle) que van donar la victòria a l’escola Nostra Llar (cicle mitjà) i Escola del Carme (cicle superior).  Els alumnes van tenir l’oportunitat de realitzar 4 proves atlètiques a mode de rotació: Salt de llargada, llançament de pes, 30 metres llisos i 30 metres tanques.  A més a més, tenien un dorsal penjat al dors del pit on anaven anotant els resultats assolits.
Cal a dir que aquesta jornada neix en motiu del programa Ciutat i Escola que organitza l’Ajuntament de Sabadell, el departament d’educació en col·laboració del Consell Esportiu Sabadell i la Joventut Atlètica Sabadell . Les escoles participants ja havien tingut l’oportunitat de conèixer en una primera sessió els mesos de novembre,desembre i gener la Pista Coberta i realitzar-hi proves atlètiques.