Històric d'articles

Copa del Món de Gimnàstica Estètica

Publicat a Notícies dels Consells

Els propers dies 4 i 5 de maig, el CEM La Mar Bella acollirà una de les competicions més importants que s’hi han fet: la final de la Copa del Món de Gimnàstica Estètica. Durant els dos dies, les millors gimnastes del planeta, en aquesta disciplina esportiva, participaran en una competició que posa el punt i final a la Copa del Món, després de quatre proves, i que viurà el seu punt culminant a Barcelona, per primera vegada.

L’organització de la Federació Internacional (IFFAG) i de l’Associació Espanyola (AEGEG), amb la col·laboració del Consell, també acollirà durant el mateix cap de setmana, les competicions del Torneig Internacional Infantil, la Challenge Cup Júnior, la Competició Internacional Universitària i, com a plat fort dissabte a la tarda i diumenge al matí, la pròpia Final de la Copa del Món. En total, més de 500 participants vingudes d’arreu del món (Rússia, Itàlia, Alemània, Estònia, Finlàndia, Illes Feroe, Canadà, . . .) que ompliran la instal·lació durant el primer cap de setmana de maig.
Les entrades pel públic ja estan a la venta. Els preus són molt populars (8 € per assistir a una de les dues jornades i 12€ pel paquet dels dos dies), i es poden adquirir a través de la plataforma ticketmaster per internet. En qualsevol cas, el mateix dia de la competició també hi haurà entrades a la venta a les taquilles del CEM La Mar Bella. Donat que l’aforament és força limitat, us recomanem que les compreu aviat.
Podeu consultar tota la informació a la web: www.elconsell.cat/cmge