Històric d'articles

EsportNit al CEEB

Publicat a Notícies dels Consells

Ja s’ha obert el període d’inscripcions per reservar plaça i assistir a la primera jornada de l’EsportNit !! la nova proposta lúdico-esportiva de Barcelona, organitzat i promogut des del CEM La Mar Bella. Aquesta primera jornada se celebrarà el proper 13 d’abril, des de els 23 h. i fins a les 02 h. de la matinada. Per poder assistir-hi cal reserva prèvia, preferentment a través del mail esportnit@ elconsell.cat levitra uk. L’objectiu és acotar l’aforament per tal de garantir la millor qualitat de l’oferta als participants i poder realitzar una primera vetllada amb tots els ingredients.
Aquesta serà una nova activitat eminentment esportiva, adreçada a tots els i les joves amants de l’esport per tal d’omplir les nits dels dissabtes de Barcelona d’activitat, salut i diversió en general. Bàsquet i futbol 3x3, spiribol, diferents master class, vídeos amb projeccions Xtrems i un ampli ventall de possibilitats perquè tots se sentin satisfets. Fins i tot, la presència en directe del DJ’s de l’Escola Plàstic.
No espereu a que us ho expliquin i resverveu la vostra entrada per assistir al que serà un dels grans esdeveniments esportius de la temporada.