Històric d'articles

1ª Duatló Pares i Fills, 16 de juny a Barcelona

Publicat a Notícies dels Consells

El 16 de juny se celebrarà a Barcelona (Montjuic), la 1ª Duatló Pares i Fills. Serà la primera vegada que s’organitza un esdeveniment esportiu en territori nacional, on pares/mares i els seus respectius fills, puguin competir de forma conjunta en les disciplines de bicicleta i cursa atlètica, amb un objectiu clar: arribar junts a la línia de meta.
L'activitat constarà de 2 disciplines esportives fàcils per competir i que formen part de les activitats que realitzen pares i fills en el seu dia a dia. L’objectiu és més participatiu que competitiu i s’han buscat distàncies no gaire exigents per tal de que qualsevol família hi pugui participar. Es preveu una participació de 1.500 equips aprox.; és a dir, 3.000 inscrits.
L'Ajuntament de Barcelona, el Consell de l'Esport Escolar de Barcelona (CEEB) i l'entitat Kaptiva Sports organitzaran aquest important esdeveniment.
Pel que fa a la competició, pares i mares podran competir amb els seus fills, sempre i quan estiguin en l’edat compresa entre els 7 i els 14 anys. Ambdós membres de la parella hauran de fer primer un circuit corrent i un altre en bici i acabaran la Duatló amb un tram corrent on els dos membres de la parella s’hauran d’agafar de la mà i entrar junts a la línia de meta. També s’ha creat una categoria especial per familiars, on tiets, tietes o avis i àvies, podran competir amb els seus nebots o nets.
Les inscripcions ja estan obertes a la web www.duatloparesfills.com