Històric d'articles

Més de 3.000 nens amb el CEEB al Palau Blaugrana

Publicat a Notícies dels Consells

Més de 3.000 escolars de Barcelona van assistir, el dimecres 22 de maig, a la jornada especial organitzada des del CEEB i el FC Barcelona al palau Blaugrana. El primer equip d’handbol del club, el FC Barcelona Intersport, va dedicar una sessió especial d’entrenament amb l’objectiu de promocionar aquest esport a nivell escolar i de difondre l’handbol de la mà del Consell.

Tots els nens i nenes presents van poder visitar primer les dependències del Museu del club i posteriorment van anar al palau a “participar” d’aquest entrenament. Pasqui, l’entrenador, i els seus homes van preparar una sessió força especial: obertura de les Dream Cheers,sessió espectacular d’entrenament, regals de pilotes i samarretesal públic, participació de 80 nens i nenes en la part final d’entrenament, preguntes dels nens a l’entrenador a través de la megafonia del Pavelló, fotografies amb els presents i signatura d'autògrafs.

El “Convivim Esportivament” celebra la festa final de curs.

Diumenge, 26 de maig, celebrarem la gran festa final de curs a les instal•lacions del CEM La Mar Bella. Des de les 9 h. del matí i fins a migdia, centenars de nens i nenes que han parti¬cipat en el “Convivim Esportivament” estan convidats a assistir a les diferents propostes que hem preparat. Al pavelló s’hi habilitaran espais pels nens de primària, a la pista d’atletisme pels de secundària i a la “peixera” pels més menuts. Atletisme, esports de raqueta, korfbal, shootball, criquet, futbol, frisbee, esports sense barreres, hoquei, bàsquet, handbol, inflables, dibuix, jocs, . . . són algunes de les propostes que, per torns, els assistents podran gaudir. A les 12.30 h. està previst l’acte final, al pavelló, amb exhibicions de ball, i xocolatada per a tots. Tindrem també la visita de les màximes autoritats municipals, cap a les 9.45 h.