Històric d'articles

Rialp Matxixics, cursa de muntanya per a escolars

Publicat a Notícies dels Consells

El proper diumenge 27 d'octubre el Consell Esportiu del Pallars Sobirà organitza la Rialp MatxiXics, a Rialp (Pallars Sobirà). La segona edició de la primera cursa de muntanya per a escolars.
Amb el gran objectiu de dinamitzar l’esport a les escoles, aquesta trobada escolar és la primera de les que hi haurà aquest curs escolar, amb la intenció de fomentar l’esport existent a la comarca i crear un referent tant a nivell formatiu com a nivell lúdic.
Durant aquest diumenge, els escolars podran gaudir d’aquesta activitat escolar i tot el que comporta: avituallaments, detall de participació, etc.
El companyerisme, l’avituallament durant la cursa i altres molts factors són elements molt importants a tenir en compte en curses d’aquesta mena, i per això, es compta amb la col·laboració de l’organització de la Rialp Matxicots, la col·laboració dels serveis sanitaris de seguretat a la comarca (Creu Roja, SEM, TSC, bombers, mossos d'esquadra, metges, infermers, ..), diversos corredors i molts voluntaris de la comarca del Pallars Sobirà que de forma desinteressada dedicaran aquest dia als nens/es de participants a la cursa.

Circuit 1 - Circuit 2 - Circuit 3