Històric d'articles

Inici de la segona fase de lliga al CEEB

Publicat a Notícies dels Consells

Com cada any, amb el retorn de les vacances de Nadal, al CEEB enceta la segona fase de la temporada.
A finals de gener i principi de febrer, depenent de la disciplina esportiva d’equip, comença la segona part de la lliga; en alguns casos amb diferents equips que continuen de la primera i en altres, amb incorporacions específiques.

La dada més significativa en aquest sentit és la consolidació de la participació d’equips, mantenint el volum rècord dels darrers anys. Així, en aquesta segona fase de la campanya, al CEEB hi haurà un total de 2.025 equips en joc. Les diferents disciplines de futbol i el bàsquet són les que apleguen una més àmplia participació, tot i que el volei està creixent significativament aquests darrers exercicis.

En general, estem consolidant uns 20.000 nens, nenes i adolescents participant en esports d’equip dins del CEEB, una dada que parla per ella mateixa de la màgnitut de l’activitat i de la bona resposta general que estem rebent per part dels nostres joves esportistes.

De cara a aquesta segona volta, destaca la implementació del semàfor de valors, del que ja hem fet esment en altres anteriors notícies.