Històric d'articles

Érica Villaécija padrina del comitè de natació del CEEB

Publicat a Notícies dels Consells

La reconeguda nedadora Érica Villaécija serà, a partir del proper dijous 6 de febrer, nova padrina d’El Consell. D’aquesta manera la nedadora barcelonina esdevindrà la vuitena padrina d’El Consell, acompanyant a altres set personalitats del món de l’esport: Javi Márquez (futbol), Javier Lozano i Javi Rodríguez (futbol sala), Alberto Borregan (hoquei patins), Maria Segura (volei), Xavier Pascual (handbol) i Miquel Illescas (escacs).
Des d’El Consell treballem perquè els nostres nens, nenes i adolescents puguin tenir referents en el món de l’activitat esportiva. Personatges que pel seu comportament i pels seus resultats i, especialment, per la seva actitud en valors, ens ajuden a tots plegats a seguir un camí que ells han mantingut amb gran èxit. És clar que el cas de l’Érica Villaécija n’és un exemple.
Especialista en estil lliure i en llarga distància, Villaécija ha assolit èxits a nivell internacional en repetides oportunitats, entre els que destaquen tres medalles d’or en l’àmbit europeu i una medalla d’or en piscina curta en el Mundial. Dijous rubricarà el seu apadrinament
en un acte formal a les instal·lacions del CEM La Mar Bella, en el que hi seran presents diferents representants del mateix CEEB.