Històric d'articles

Inici de la lliga Hoquei Sala i Críquet al CEEB

Publicat a Notícies dels Consells

El CEEB es va proposar aquest any encetar competició regular a dues noves disciplines, dos esports que cada vegada tenen més seguidors i desperten més interès en diferents sectors de la ciutat: L’hoquei sala i el críquet.
Finalment, les propostes han estat molt ben acollides i això permetrà començar la primera lliga d’hoquei sala del CEEB el pròxim 20 de febrer. En total, i a l’espera de darreres hores, hi haurà 9 equips participants en la primera i, per tant, històrica temporada de l’hoquei sala al Consell. Tots ells pertanyen a les categories benjamí i aleví.
Aquests equips són; Polvorí, Bàrkeno, Col·legi Alemany, Front Marítim i Arenal de Llevant.
El fet que des de la Fundació s’implementés la temporada passada l’hoquei sala a les seves activitats dins del programa “Convivim sportivament” ha facilitat la creació d’aquesta lliga i l’aparició de diferents equips en aquesta competició.
La lliga d’hoquei sala del CEEB es jugarà regularment cada dijous en cada una de les escoles i entitats participants.
També s’està ultimant la pròxima competició de críquet del Consell . Encara s’està pendent de confirmació de data, però aquesta serà ben segur durant el mes de març i comptarà amb la participació d’entre 6 i 9 equips. És una disciplina esportiva amb llarga tradició en altres cultures però que comença a arrelar a la ciutat, també en l’àmbit de base.