Històric d'articles

Setmana de la Igualtat: dones i esport

Publicat a Notícies dels Consells

esport salutEl Consell Esportiu del Tarragonès ens adjunta el dossier amb la programació i el full d’inscripció de la 6a edició de la “Setmana de la Igualtat: dones i esport”, que convoquem conjuntament amb el Consell Comarcal del Tarragonès.  

En aquesta edició, gràcies al suport incondicional de diferents institucions, clubs i entitats de la comarca, s'ha pogut assolir un ventall molt diversificat d’ofertes d’activitats i seus per tal de dinamitzar i impulsar la pràctica femenina de l’esport a la comarca, tenint també en compte el potenciar la vessant familiar de l’esport.

Activitats com el caiac, el tennis, el pàdel, el patinatge amb patins convencionals i en línia, les curses d’orientació, les portes obertes a instal•lacions municipals, l’aguaqym, diferents modalitats de balls (zumba, bolywood i samba brazilera), el tir amb arc, el golf i la vela, constitueixen una oferta força engrescadora.

En alguns casos la inscripció es gestiona directament amb la seu col•laboradora, però a la majoria és necessari que es faci una inscripció prèvia al nostre consell esportiu (full adjunt), per a poder concretar la participació, ja que hi ha activitats que aquesta està limitada a un nombre determinat.

Esperem que aquesta iniciativa gaudeixi de la resposta que creiem es mereix i que ajudi a que molta gent tingui un primer contacte amb diferents modalitats esportives, amb la possibilitat inclòs d’engrescar-se a realitzar una pràctica continuada.  Veure dossier