Històric d'articles

TROBADA COMARCAL MINIATLETISME, LA POBLA DE SEGUR

Publicat a Notícies dels Consells

El passat dimecres 19 de febrer, es va realitzar al Parc Alcalde Boixareu de La Pobla de Segur la TROBADA COMARCAL DE MINIATLETISME amb la participació de quasi 400 atletes dels Centres Escolars del Pallars Jussà.

De 9 a 10 hores, els participants de l’Escola Els Raiers d’Educació Infantil i Cicle Inicial (P3, P4, P5, 1er i 2n EP) han realitzat curses de 50 mts, curses d’obstacles, llançament de pes i javelina. Totes les proves en format no competitiu i amb material especial i adaptat a aquestes edats. Tots els participants han realitzat les diferents proves.

De 10 a 12 hores, els alumnes de Cicle mitjà (3r i 4t de primària) de tot el PALLARS JUSSÀ han realitzat 7 proves atlètiques de miniatletisme (proves adaptades) amb 50 mts llisos, 50 metres obstacles, javelina, pes, alçada, triple salt i disc.

Els alumnes de l’Insitut de La Pobla de Segur (batxiller) han fet d’entrenadors de les diferents proves. Aquests alumnes van realitzar un curs d’AUXILIAR DE JUTGES D’ATLETISME on es van donar els fonaments bàsics per poder realitzar activitats de miniatletisme i properament fer de jutges a l’Olimpíada Flamicell que tindrà lloc el proper 15 de març a La Pobla de Segur.

Amb aquesta activitat es fomenta l’atletisme i s’implica als esportistes per tal de que properament participin a l’Olimpíada Flamicell.

Aquesta activitat ha estat organitzada pel Consell Esportiu del Pallars Jussà i el Patronat Municipal d’Esports de La Pobla de Segur amb la col.laboració del Consell Comarcal.