Històric d'articles

1a Trobada Esportiva “Capacitats” a Banyoles

Publicat a Notícies dels Consells

 
 

En motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física que es celebra arreu del planeta, el Consell Esportiu del Pla de l’Estany i les entitats de la comarca que formen part de la Taula de la Discapacitat, organitzem pel proper dissabte 5 d’abril al Parc de la Draga de Banyoles la 1a Trobada Esportiva “Capacitats”.

La trobada “Capacitats” tindrà un format participatiu i multiesportiu, està adreçada a nens/es, joves i adults amb discapacitat intel·lectual i pretén ser un punt de trobada entre persones d’aquest col•lectiu, professionals del sector i famílies. L’objectiu principal de la jornada és compartir experiències, sensacions i apropar l’activitat física a les persones amb discapacitat.

La Trobada constarà de dos circuits d’activitats, HIMÀLAIA I PIRINEUS i a cada un d’ells es practicarà el cros, les activitats de raqueta, bitlles catalanes i moltes altres activitats esportives. Cada circuit estarà adaptat a les capacitats i característiques del col•lectiu i les activitats estaran dinamitzades per tècnics esportius titulats amb el suport dels educadors/es de les entitats participants. El circuit Himalaya està dissenyat per acollir aquells participants amb major grau d’autonomia i habilitat motriu.

Us adjuntem el fulletó informatiu i en aquest enllaç podreu trobar tota la INFORMACIÓ I TRAMITAR LA INSCRIPCIÓ

L’organització us anima a participar i fer-ho extensiu a totes aquelles persones o entitats que creieu hi puguin estar interessades. Comptem amb tots vosaltres per fer del dia 5 d’abril un gran dia de l’activitat física a la comarca del Pla de l’Estany.