Històric d'articles

Pasqual Maragall signa el Llibre d’Or d’El Consell

Publicat a Notícies dels Consells

 

El president Pasqual Maragall ha estampat la seva signatura i dedicatòria al Llibre d’Or d’El Consell. Ho ha fet durant el dia d’avui a la sala presidencial del CEM La Mar Bella.
L’expresident de la Generalitat ha estat una peça clau en el dibuix de l’actual perfil esportiu de la ciutat. Ell va ser l’alcalde de la ciutat de Barcelona que va capitanejar tot l’equip humà i el projecte que va fer possible la celebració dels JJ.OO. del 92. Per tot plegat, aquesta signatura ens fa, a tots els que d’una manera o altre estem relacionats amb El Consell, una especial il·lusió.

El vicepresident institucional, Joan Villacampa, li ha lliurat a Maragall el pin d’or de l’entitat, reservat per a les personalitats més destacades que visiten El Consell. L’exalcalde ha mostrat la seva alegria per rebre aquest detall en representació de tot l’esport escolar de la ciutat.

El Llibre d’Or d’El Consell recull les signatures de les personalitats polítiques i esportives que ens visiten de manera oficial o a títol personal.