Històric d'articles

1ers Batecs Solidaris

Publicat a Notícies dels Consells

 

El Consell Esportiu del Bages ens fa arribar la informació d’una iniciativa lúdico-recreativa de caire solidari que tindrà lloc el cap de setmana del 17 i 18 de Maig i que tot un seguit d’entitats i institucions de la comarca han decidit tirar endavant; aquesta activitat no és cap altre que els “1ers Batecs Solidaris”.

Aquesta iniciativa de caire solidari es desenvolupa en benefici d’AMPANS i de la Fundació Rosa Oriol i consta d’un cap de setmana d’activitats per a grans i menuts centralitzada en el Parc de l’Agulla de Manresa i els seus voltants, i de l’activitat que ens encarreguem nosaltres és de les curses infantils que, seguint el format i les distàncies de la Fase Comarcal de Cros Escolar, tindran lloc el dissabte a partir de les 17:00 hores.

La inscripció a les curses infantils és gratuïta, per tant us animem a participar ja que en paral•lel es desenvoluparan activitats lúdiques, zumba, tornejos de pàdel,... i tot un seguit d’iniciatives com la 1era Cursa Batecs Solidaris que tindrà lloc el diumenge al matí !!

Us deixem el link dels Batecs Solidaris: www.batecssolidaris.cat on trobareu tot el detall de les jornades i les maneres de participar.

Per participar a les curses infantils el procediment és el mateix que pels crosos, us adjuntem informació de la cursa (horaris, circuit,...) i el full d’inscripció en format excel i si teniu gent apuntada del vostre centre ens ho haureu de fer arribar abans del dimecres 14 de maig a les 12:00 hores, nosaltres prepararem braçalets nous per tothom i els repartirem tots el dissabte entre les 16:15 i les 17:00 hores al Parc de l’Agulla.  VEURE DOSSIER.