Històric d'articles

Més de 700 alumnes a la Trobada de Jocs Cooperatius, del Consell Esportiu del Garraf

Publicat a Notícies dels Consells

La platja de Ribes Roges ha acollit aquest matí la Trobada de Jocs Cooperatius, organitzada pel Consell Esportiu del Garraf, en la que hi participen més de 700 nens i nenes, alumnes de 3r i 4t de primària, de la comarca del Garraf.

L'objectiu d'aquesta activitat és de donar a conèixer una proposta alternativa d' esport, desvinculada de qualsevol connotació competitiva, que fomenti una estreta vinculació amb la resta de companys i companyes amb qui es duen a terme aquestes pràctiques esportives, en un entorn natural i de fàcil accés com és la platja. Abans de la trobada, els joves han treballat a classe d'Educació Físca els reglaments dels diferents jocs que després s'han practicat.

Durant la trobada s'han organitzat diferents estacions amb jocs cooperatius. Són jocs adaptats, en els que cada grup ha d'assolir un objectiu mitjançant el treball en grup. Tots els nens i nenes, repartits per les diferents estacions, participaven alhora en rotacions de 15 minuts. Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animació d'Activitats Esportives de l'IES Manuel de Cabanyes són els encarregats de dinamitzar tota l'activitat.

Les escoles que hi ha participat són Llebetx, Ítaca, Canigó, Margalló i La Ginesta, de Vilanova i la Geltrú, Les Parellades, Les Roquetes, Mediterrània i el Pi, de Sant Pere de Ribes, i Mar i Cel, de Cubelles.