Històric d'articles

Curses Orientació i trobada Futbol 7 al Berguedà

Publicat a Notícies dels Consells

 

Diumenge passat, dins la lliga de curses d’orientació del Berguedà, es va desenvolupar la trobada d’Olvan. Conjuntament amb la cursa popular per adults, els participants escolars, uns cinquanta, van completar els circuits corresponents a les seves categories i en molts casos, engrescats van poder realitzar el següent en dificultat. La canalla podia anar en grup, per parelles, individualment o amb pares, mares, avis i/o gossos.

Tothom va ser obsequiat amb una aigua, una bossa de patates i una medalla. La valoració general de l’esdeveniment va ser molt positiva i amb la intenció de promocionar aquest esport dins la comarca del Berguedà.

La jornada fou organitzada pel Club Orientació Berguedà, el Consell Esportiu del Berguedà i amb el suport de l’ajuntament d’Olvan. La propera cita d’orientació serà a Bagà el 26 d’Abril. 


Dissabte dia 24 de gener de 2015, es va celebrar la primera Trobada de Futbol-7 categoria P3, P4 i P5 del Consell Esportiu del Berguedà, curs 14/15, a la zona esportiva Toni Sabata de Berga.

Al Pavelló de Berga, per estalviar el fred tant intens d’aquests dies als xics del nostre futbol, es va gaudir d’un dia de competició escolar de caràcter lúdic amb la participació d’una bona colla de nens i nenes, d'entre 3 i 5 anys.

Es va obsequiar a tots els equips amb una copa i a tots els participants amb una samarreta.

L’organització a càrrec Consell Esportiu del Berguedà, va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga, l’escola St. Joan de Berga, l’escola Sta. Mª d’Avià, el Club Esportiu Puig-Reig, l’escola de Gironella i tots el pares i mares que van voler acompanyar-nos.
L’entrega de les copes va anar a càrreg del Sr. Jaume Vegas regidor d’esports de l’Ajuntament de Berga i membre del Consell esportiu.

Aquesta no serà l’ultima trobada de xics que es farà aquest curs, ja que properament se n’organitzarà una altre a Avià.