Històric d'articles

Kins 2015 - Jornada de Korfbal

Publicat a Notícies dels Consells

 

El KINS 2015, l’esperada jornada de Korfbal per a l’alumnat de Secundària va tenir lloc els dies 3 i 6 de març al Complex Esportiu de Can Xarau de Cerdanyola del Vallès, organitzada pel Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud.
Els centres participants a la jornada de la categoria infantil van ser: l’Institut Badia del Vallès, els Instituts Can Planas i la Romànica de Barberà del Vallès, els Instituts Gorgs, Banús, Jaume Mimó, Forat del Vent i Pere Calders de Cerdanyola del Vallès, els Instituts la Ferreria i la Ribera de Montcada i Reixac.

La jornada infantil va aplegar 27 equips, que van destacar pel seu bon joc i excel·lent actitud. Ha estat difícil escollir el mereixedor del premi Fair play, que finalment s’ha endut l’equip del Gorgs 1. L’equip guanyador de la categoria infantil del KINS va ser el Pere Calders. En segon i tercer lloc van quedar els equips del Gorgs i els 4ts van ser l’equip de la Ribera 4.
A la jornada del divendres dia 6 hi van participar 25 equips cadets dels Instituts la Romànica i Can Planas de Barberà, Gorgs, Forat del vent i Banús de Cerdanyola del Vallès i la Ferreria i la Ribera de Montcada i Reixac.

La Final Cadet va ser disputada per l’Institut Forat del vent i l’Institut Banús quedant primer classificat l’Institut Forat del Vent. El segon i el tercer lloc va ser pels Instituts Banús i Gorgs respectivament.

Els dos equips que van quedar primers en les dues Finals estan classificats per a la Final del KINS Catalunya, que tindrà lloc el dia 13 de maig del 2015 a la Mar Bella de Barcelona.
Agraïm la participació i col·laboració en aquest KINS 2015 a tots els nois i noies i als seus professors acompanyants, així com a l’Ajuntament de Cerdanyola que ens cedeix la instal·lació de Can Xarau.