Històric d'articles

Convocats els Premis i Beca Avriga Fvscvs 2015

Publicat a Notícies dels Consells

 

Ja podeu consultar les bases de la convocatòria del Premi del Consell Esportiu del Tarragonès Beca Avriga Fvscvs 2015, que té per objectiu fomentar els treballs de recerca o d’estudis d’investigació relacionats amb l’esport, afavorir i fomentar la investigació en temes d’utilitat pràctica i social en l’àmbit esportiu, en qualsevol dels seus vessants, estimular l’alumnat en la realització de treballs de qualitat i incentivar els centres escolars perquè motivin els seus alumnes a endinsar-se en el món de la investigació en l’àmbit esportiu.

- Bases de la Beca 
- Bases i full de nominació dels Premis

Per aquesta edició, la Beca es convoca amb les dues modalitats següents:
Modalitat I. A un projecte de treball d’investigació que es refereixi a la comarca del Tarragonès en conjunt, o als municipis que la componen, o que l’hagin presentat persones nascudes o residents a la comarca, individualment o en grup. La convocatòria serà oberta i hi podran concórrer tots aquells treballs que s’ajustin a l’objecte de la beca.
Modalitat II. A treballs de recerca o de síntesi realitzats durant el curs acadèmic 2014/15 per estudiants matriculats en un centre d’ensenyament secundari de la comarca, que estiguin cursant ESO, Batxillerat, o un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS).

En referència als Premis és convoquen les mateixes categories que al curs anterior, amb l’afegit del premi a la millor implementació del Projecte Educatiu JJM Tarragona 2017, del qual, el nostre consell esportiu també hi forma part, passant a 14 categories convocades. Els ajuntaments de la comarca, paral·lelament també tenen la potestat de fer una distinció directa a una persona o entitat de la seva localitat.

Tant els treballs de la Beca, com les nominacions dels Premis, s’han de presentar abans del 30 de juny.

Més informació a www.cetarragones.cat