Històric d'articles

El CE del Baix Penedès se suma al #DMAF2015

Publicat a Notícies dels Consells

El proper 12 d’abril el Complex Esportiu Club Tennis Vendrell acull tota una jornada de propostes per a incentivar l’activitat física

Amb la voluntat de promoure la lluita contra el sedentarisme el Consell Esportiu del Baix Penedès se suma aquest proper dia 12 d’abril a la celebració del Dia Internacional de l’Activitat Física. Així, conjuntament amb el Patronat d’Esports del Vendrell presenta un programa al Complex Esportiu Club Tennis Vendrell que s’iniciarà a les 9.30 h amb un torneig de futbol sala per a entitats.
Seguidament, a les 10 h començaran de manera paral·lela un torneig americà de pàdel per als participants de la lliga d’hivern i un torneig de tennis per a adults.
El programa continuarà a les 11.30 h amb la trobada trimestral d’escoles esportives de tennis i pàdel i amb activitats per als cursetistes i per als pares i mares.
El punt i final a la jornada arribarà amb la trobada trimestral d’escoles esportives de multiesport i psicomotricitat i una sessió de bodypadel a les 12.30 h.

Per a més informació i inscripcions es pot contactar amb el Complex Esportiu Club Tennis Vendrell —ctra. Sant Vicenç, 71-79, El Vendrell—.