Històric d'articles

1r Marracros al Berguedà

Publicat a Notícies dels Consells

 
 

Una seixantena de participants han competit per primera vegada en una de les curses més divertides que es fan al Berguedà; el Marracros.

Es tracta d'una prova escolar d'obstacles que ha organitzat per primera vegada el Consell Esportiu del Berguedà i el Motoclub Baix Berguedà al circuit de Motocròs d'Olvan, i que s'autodefineix com "un cros, però marrano".

En aquesta, els participants han de superar diversos obstacles com bumps, palets, pneumàtics, bales de palla, una mànega d'aigua, tanques, teranyines, holi de colors i, sobretot, molt fang. Això fa que inevitablement tots els participants hagin acabat "ben bruts".

A la cursa, que ha comptat amb la presència del futur alcalde del municipi, Martí Orriols, la majoria de competidors han realitzat la prova amb ulleres de sol o de piscina, una mascareta o un buf, i roba vella que ha acabat de color marró. Un marracros que clou les activitats esportives de temporada que organitza el Consell a la comarca, i que deixa un bon regust de boca per tornar-lo a repetir de cara l'any que ve.