Històric d'articles

Cloenda Lligues Escolars Voleibol al CEVO

Publicat a Notícies dels Consells

 
 
 

El passat diumenge 14 de juny, va tenir lloc al municipi de Sant Celoni (Vallès Oriental) la CLOENDA DE LES LLIGUES ESCOLARS DE VOLEIBOL 2014-2015, organitzada per el Consell Esportiu del Vallès Oriental i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Celoni i el Club Esportiu Volei Sant Celoni.

Prop de 300 jugadors/es de Voleibol en categories benjamí, aleví, infnatil, cadet i juvenil, d’equips participants a les lligues escolars van disputar partits en les instal·acions esportives Municipals del Sot de les Granotes de Sant Celoni.

Al llarg de la jornada és varen lliurar els guardons als guanyadors de les lligues regulars i Torneig Primavera , rebent molt bona valoració per part de tots els participants.

Alhora i al municipi de L’Ametlla del Vallès, es va disputar la CLOENDA DE LA LLIGA DE VETERANS de VOLEIBOL, organitzada conjuntament per el CLUB ESPORTIU EDUVOLEI I el Consell Esportiu del Vallès Oriental, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Ametlla del Vallès, al voltant de 200 jugadors/res d’equips participants a la lliga van disputar partits en el Pavelló Municipal de L’Ametlla del Vallès, en format de quadre eliminatori.

A l'acabar la jornada es varen lliurar els guardons als guanyadors, rebent molt bona valoració per part de tots els participants.