Històric d'articles

La petanca cohesiona infants i persones amb discapacitat

Publicat a Notícies dels Consells

 
 

Aquest dimecres 21 d'octubre el Consell Esportiu del Tarragonès ha celebrat una nova activitat dins el marc de les XIX Jornades Esportives per a Persones amb Discapacitat, una nova jornada esportiva d’integració i de cohesió social, gràcies a la implicació i la il·lusió que han regalat els alumnes de 5è de Primària del Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona, amb la modalitat de petanca.

Al camp de futbol del Roqueral, dues classes del col•legi s’han tornat per jugar conjuntament amb els 37 usuaris participants, provinents dels centres Onada Tarragona, Estela Tarragona, Ginesta de Valls i Sta. Teresa del Vendrell, que s’ho han passat també d’allò més divertit.

Una demostració més que la fórmula de compartir experiències lúdiques i esportives d’aquest col•lectiu amb alumnes de diferents centres escolars de la comarca és ben profitosa per a tothom. Amb aquesta línia, impulsada pels dos organitzadors del programa Fundació Onada i CET, ja tenim a prop la següent sessió, que serà la de danses i aeròbic al Col•legi La Salle Torreforta, el proper 4 de novembre.