Històric d'articles

Èxit del Cros de L'Hospitalet

Publicat a Notícies dels Consells

 

 
 

El passat dissabte 14 de novembre el Cros Escolar L’H organitzat per el Consell Esportiu L’Hospitalet amb la col•laboració de l’Ajuntament i el patrocini de diverses empreses, va tornar a omplir la Zona Esportiva Feixa Llarga amb milers de persones. Un nou èxit organitzatiu i de participació amb l’arribada a meta de 2.195 nens i joves. Aquesta prova esportiva és la de més participació escolar de tota Catalunya.

Els esportistes es van distribuir en 11 curses, segons categoria i sexe, des del joves (categoria nova) als pre-benjamins. La organització va establir 4 circuits diferents (del 2000 al 500 metres) en funció de l’edat dels participants. Tots els arribats a meta van rebre diferents obsequis, i es el control d’accés amb els dorsals amb codi de barres. A més, es va establir una zona lúdica, de lliure accés, amb activitats complementàries (tir amb arc, escacs, bicicletes de muntanya, tennis taula, inflables, scrabble). L’acte va cloure amb un sorteig de material esportiu.

Aquesta gran festa va comptar amb la presència del President del Consell i tinent d’alcalde de Benestar i Drets Socials, Cristian Alcázar, el Regidor d’Educació i Districte 6è, Jaume Graells, i d’altres membres del Consistori com Miguel García, Antoni Garcia, Jordi Monròs, i dels diferents comitès del Consell.