Històric d'articles

Adapta't a l'Esport! - Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Publicat a Notícies dels Consells

 

Un total de 320 alumnes dels quatre instituts de l’Alt Camp que formen part del PCEE participaren el passat dijous a Valls (Alt Camp) a la jornada organitzada per la SGE i el Consell Esportiu de l'Alt Camp Adapta't a l'Esport!, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Així, han pogut conèixer de primera mà la pràctica de l’esport adaptat i sensibilitzar-se sobre el dia a dia de les persones amb discapacitat.

L’activitat s’ha dut a terme a la zona esportiva del Vilar, on s’ha habilitat un total de nou zones en què els alumnes, han practicat diferents esports adaptat i s’han posat a la pell, per poder veure’n les mancances, d’una persona amb alguna discapacitat a l’hora de practicar l’esport. Els alumnes han estat estudiants de segon i tercer d’ESO dels instituts Narcís Oller, Jaume Huguet i Serra de Miramar, de Valls, i de l’Institut Fonts del Glorieta, d’Alcover.

L'acte ha comptat també amb la participació de la representant territorial de l'Esport a Tarragona, Gemma Solé, del regidor de Benestar Social a l'Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà, entre d'altres autoritats locals i comarcals.