Històric d'articles

Jornades d'Orientació del Comportament al CE Baix Empordà

Publicat a Notícies dels Consells

El proper dissabte 9 de Gener de 2016 es celebrarà, al camp municipal d'esports de Monells (Baix Empordà), la III Jornada de les JOC - Jornades d'Orientació del Comportament - amb la participació del Sr. Pep Marí i del Sr. Pere Alastrué com a ponents.

Des del Consell Esportiu del Baix Empordà impulsor de les jornades, juntament amb l'AE Monells, us volen convidar i animar a assistir a aquesta jornada de formació i col·loqui que servirà com a espai de trobada per parlar sobre l'educació dels nens i nenes i sobre com s'hauria d'utilitzar l'esport per poder afavorir-la.

La jornada s'iniciarà a les 10 del matí amb la ponència "DESMENTINT MITES SOBRE L'ESPORT INFANTIL" del Sr. Pep Marí, psicòleg especialitzat en al rendiment i cap del Departament de Psicologia del CAR de Sant Cugat durant més de 25 anys. 

A les 11.30 es domarà inici a la segona de les ponències “DONEM VALOR ALS VALORS DE L'ESPORT ESCOLAR” a càrrec de Pere Alastrué, Llicenciat en Psicologia de la UAB i Màster en Psicologia de l'Esport per la UAB.

Les Jornades d’Orientació del Comportament van adreçades a totes les persones que tenen relació amb l’esport de base. Des de Presidents, directors i coordinadors de clubs esportius i d’escoles esportives, passant per entrenadors d’equips de base, tutors de joc de categories de base i finalitzant per pares i mares que tinguin fills que practiquen algun esport de base. I com no, aficionats i totes les altres persones relacionades amb l’esport de base.

Més informació i inscripcions a http://www.baixemporda.cat/esports