Històric d'articles

V Pedalada Escolar - FC Tennis Taula, al Berguedà

Publicat a Notícies dels Consells

 

El Consell Esportiu del Berguedà  va acollir divendres la fase comarcal de tennis taula a la vila de Bagà. El ventall de categories abraçava des de la categoria de pre-benjamins fins als cadets.
Anualment es donen cita a la capital comarcal del tennis taula, els participants de vàries escoles, entre elles: els amfitrions de l’escola Galceran de Pinós i l’INS Alt Berguedà de Bagà, de Sant Martí de Puig-reig, Santa Eulàlia i Sant Joan de Berga , Vedruna Berga; l’INS Guillem de Berguedà.
Aquestes trobades es caracteritzen per l’ambient acollidor dels amfitrions baganesos i els mateixos participants s’ajuden entre ells i els pares i mares col.laboren en l’organització.
L’esdeveniment fou organitzat conjuntament pel CTT Bagà i el Consell Esportiu del Berguedà, amb la col.laboració de l’ajuntament de Bagà.

Per altra banda, més de 55 participants de la majoria d'escoles del Berguedà, van disputar la V Pedalada Escolar a Puig-reig. Els circuits, amb distàncies d'entre 300 metres per als ciclistes de P3 fins als 2000 per als més grans. El traçat de les categories superiors incloïa alguna rampa i baixadors de més dificultat i molt bona visibilitat per al públic. Tots els participants van rebre una aigua una medalla i un obsequi a través de sorteig, oferit per bicis Grandia, Juakimoto, bicicletes Puig, Pep Rivera i Biciextrem. La organització de la prova, és a les mans de les ampa's de Puig-reig, la família Vilaseca, el consell esportiu, l’Escola alfred Mata i l’Escola Sant Martí i la col·laboració de l'ajuntament.

La properes activitats programades son: la cursa de muntanya, "La Mini" Berga-Rasos-Berga, a l'estació dels Rasos de Peguera el pròxim 24 d’abril i la MINI BTT de Guardiola el 8 de Maig.