Històric d'articles

Música i valors impregnen la cloenda del CEEB

Publicat a Notícies dels Consells

 

La música va ser el vehicle de la gala de cloenda de la temporada d’El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. El passat dijous, 30 de juny, la terrassa del bar ubicat dins el CEM La Mar Bella va acollir el sopar de comiat del curs 2015-2016. Gairebé 200 convidats van formar part d’un acte que va reconèixer diferents mèrits.

La música va ser el vehicle de la gala de cloenda de la temporada d’El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. El passat dijous, 30 de juny, la terrassa del bar ubicat dins el CEM La Mar Bella va acollir el sopar de comiat del curs 2015-2016.

Més de 100 convidats van formar part d’un acte que va reconèixer diferents mèrits. Per una banda, El Consell va atorgar, per primera vegada, premis als campions absoluts de totes les competicions en matèria de valors. Per l’altra, va reconèixer la dedicació d’una sèrie de treballadors amb una àmplia trajectòria dins l’entitat. També es va entregar la Medalla d’Or de la Ciutat de Barcelona a l’expresident d’El Consell, Joan Durà.

Van assistir personalitats com Jaume Mora, president de l’entitat, Maite Fandos, Diputada Delegada de Benestar Social, David Escudé, Comissionat d’Esports de l’Ajuntament, i Toni Reig, Director General de l’Esport de la Generalitat. El Consell va tancar el curs amb una gala de germanor.