Històric d'articles

10a edició SETMANA IGUALTAT: DONES i ESPORT 2018

Publicat a Notícies dels Consells

El Consell Esportiu del Tarragonès tal com ve realitzant els darrers anys, gràcies al suport de diferents institucions, entitats i persones, organitza conjuntament amb el Consell Comarcal del Tarragonès, la 10a edició de la “Setmana de la Igualtat: Dones i Esport 2018”, emmarcada entre els caps de setmana del 3 al 11 de març de 2018, tot coincidint amb la commemoració del “Dia Internacional de la dona” (8 de març). L’objectiu del programa és apropar al col·lectiu de joves i dones, especialment, diferents ofertes i modalitats esportives a l’abast del nostre marc territorial, per tal d’impulsar la seva pràctica esportiva continuada.

En el següent enllaç, teniu a la vostra disposició el díptic i el dossier amb la informació detallada de cadascuna de les activitats programades:
http://www.cetarragones.cat/cohesio-social/programa-de-dones-i-esport/setmana-de-la-igualtat-dones-i-esport/

El formulari d’inscripció el trobareu a:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGl-gF_3U8RuK1TcDm_tSWZsOBvBLoSj0KODbad15rWOJZGA/viewform

El termini màxim de la inscripció prèvia finalitza el proper dia 28 de febrer.
Es recorda, que en molt casos es pot fer la inscripció directament a l’entitat organitzadora o directament en l’activitat, tal com consta al dossier.
El cost de totes les activitats i dels tallers és totalment gratuït. En alguns casos, les places són limitades.

Agraint tota la difusió que pugueu fer del programa i en el desig que les activitats programades siguin de la vostra satisfacció, aprofitem l’ocasió per a saludar-vos ben atentament.