Històric d'articles

IV Trobada de Primària de les Terres de l'Ebre

Publicat a Notícies dels Consells

La població de Gandesa ha acollit  dues jornades vinculades al Pla Català d’Esport a l’Escola (PCEE), en què la vessant educativa i l’esportiva han estat protagonistes. La IV Trobada de centres de primària del PCEE de les Terres de l’Ebre i la trobada formativa per a dinamitzadors de secundària han permès al jovent d’aquestes demarcacions aprendre els valors de la pràctica esportiva.

IV Trobada de centres de primària, a Gandesa

Els més petits han gaudit, en primer lloc, de la IV Trobada de centres de primària del Pla Català d’Esport a l’Escola de les Terres de l’Ebre, que s’ha celebrat a la Zona Esportiva Municipal de Gandesa amb la participació d’alumnat dels centres escolars del Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta.

El director territorial d’Ensenyament, Antoni Martí;  la representant territorial de l’Esport, Cinta Espuny, i el president del Consell Esportiu de la Terra Alta, Carles Luz, han inaugurat les activitats. Durant tot el matí, i de manera rotatòria, els nois i noies han practicat jocs tradicionals, BTT, Touch rugbi, hoquei, mate i aeròbic, entre d’altres.

Aquesta jornada ha estat organitzada pel Consell Esportiu de la Terra Alta, juntament amb els altres tres consells esportius de les Terres de l'Ebre; el suport del Departament d'Ensenyament i la Representació Territorial de l'Esport, a més de la col·laboració de l'Ajuntament de Gandesa i la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

Veure plantilla informació