Històric d'articles

3r Premi Joc Net L’H

Publicat a Notícies dels Consells

VICTOR MARTÍNEZ BRACERO, entrenador del CF Can Buxeres, ha estat el guanyador del 3r Premi Joc Net de L’Hospitalet, dotat amb 300€ en material esportiu. El jurat ha valorat la seva humanitat, afany de superació i l'esperit d'aprenentatge que posseeix, digne d'admiració i lloança.
El altres dos finalistes, que amb tingut un trofeu com a record, han estat la FAMÍLIA SANJOSÉ GÓMEZ (Inma, Gonzalo, Miriam, Cristina i Gonzalo jr.) pel foment del patinatge i la tasca altruista recolzant sempre els valors més educatius i positius i L’EQUIP DE FUTBOL SALA DE L’ESCOLA LA MARINA – BELLSPORT, categoria benjamí, perquè malgrat les seves derrotes, els nens s’esforcen, aprenen, s’eduquen i s’entenen amb altres persones i cultures, i respecten rivals i àrbitres.

Els premis es van lliurar el passat 8 de juny al marc de la Cloenda Jove que va organitzar el Consell Esportiu a la Salamandra 2.
Els dos primers guanyadors del Premi Joc Net del Consell Esportiu de L’Hospitalet van ser Juan Gregorio Pérez, àrbitre de futbol sala l'any 2010 i l'equip benjamí del Joaquim Ruyra el 2011.