Jornada formativa Patinatge Artístic

Publicat a Notícies

Els dies 12 i 13 de gener van tenir lloc jornades formatives vinculades amb diferents modalitats esportives, entre elles el Patinatge Artístic, al Centre Cultural la Bòbila.
El passat diumenge dia 13 de gener la Unió de Consells Esportius de Catalunya va organitzar, amb la col•laboració del Consell Esportiu del Barcelonès Sud i el suport del Consell Català de l’Esport, la Jornada informativa per a entrenadors/es de Patinatge Artístic.
Aquest acte es va desenvolupar al Centre Cultural La Bòbila de L’Hospitalet de Llobregat de 10:00 a 12:00 hores.
L’objectiu d’aquesta jornada era donar a conèixer els canvis i la nova reglamentació de la normativa tècnica de Patinatge Artístic dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya del curs 2012-2013.
Durant la sessió es van tractar temes relacionats amb l’organització dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2012-2013, les modificacions a la normativa tècnica respecte el curs passat, la valoració dels integratius i barems de puntuació i la proposta d’organització de més jornades esportives i sessions de formació per a entrenadors/es i jutges.
Aquesta jornada va comptar amb la presència de 37 entrenadors/es. Veure nota de premsa.

 


El mateix diumenge de 10:00 a 14:00 hores es va a dur a terme la Sessió de reciclatge de jutges de Patinatge Artístic. L’objectiu d’aquesta sessió era donar a conèixer els canvis i la nova reglamentació de la normativa tècnica de Patinatge Artístic dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya del curs 2012-2013.
Durant la sessió es van tractar temes relacionats amb l’organització dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2012-2013, les modificacions a la normativa tècnica respecte el curs passat, la valoració dels esdeveniments puntuats durant el calendari del curs passat i l’estudi dels barems de puntuació del present curs.
Aquesta jornada va comptar amb la presència de 27 jutges. Veure nota de premsa.