Jornada formativa GIMNÀSTICA AERÒBICA

Publicat a Notícies

Els dies 12 i 13 de gener van tenir lloc jornades formatives vinculades amb diferents modalitats esportives, entre elles la Gimnàstica Aeròbica, al Centre Cultural la Bòbila.
El passat dissabte dia 12 de gener la Unió de Consells Esportius de Catalunya va organitzar, amb la col•laboració del Consell Esportiu del Barcelonès Sud i el suport del Consell Català de l’Esport, la Jornada informativa per a entrenadors/es i la Sessió de reciclatge per a jutges de Gimnàstica Aeròbica.
Aquest acte es va desenvolupar al Centre Cultural La Bòbila de L’Hospitalet de Llobregat de 16:00 a 19:00 hores.
L’objectiu d’aquestes formacions era donar a conèixer els canvis i la nova reglamentació de la normativa tècnica de Gimnàstica Aeròbica dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya del curs 2012-2013.
Durant la sessió es van tractar temes relacionats amb l’organització dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2012-2013, les modificacions a la normativa tècnica respecte el curs passat, la valoració dels exercicis i de la puntuació i la proposta d’organització de més jornades esportives i sessions de formació per a entrenadors/es i jutges.
Aquesta jornada va comptar amb la presència de 17 entrenadors/es i jutges. Veure nota de premsa.