Jornada formativa GIMNÀSTICA RÍTMICA

Publicat a Notícies

Els dies 12 i 13 de gener van tenir lloc diverses jornades formatives vinculades amb diferents modalitats esportives, entre elles la Gimnàstica Rítmica, al Centre Cultural la Bòbila.
El passat cap de setmana la Unió de Consells Esportius de Catalunya va organitzar, amb la col•laboració del Consell Esportiu del Barcelonès Sud i el suport del Consell Català de l’Esport, el Curs de Codi FIG 2013-2016.
Aquest curs, que consta de tres sessions (12, 13 i 26 de gener) es va desenvolupar al Centre Cultural La Bòbila de L’Hospitalet de Llobregat.
En aquestes dues primeres jornades programades es van tractar els aspectes relacionats amb la Gimnàstica Rítmica individual (dissabte 12 de gener de 16:00 a 20:00 hores) i amb la Gimnàstica Rítmica conjunts (diumenge 13 de gener de 10:00 a 14:00 hores).
L’objectiu d’aquest curs és donar a conèixer el nou codi FIG per millorar la formació dels /de les entrenadors/es i així l’esport que practiquen els/les gimnastes. Durant aquestes sessions es van tractar aspectes relacionats amb les generalitats, els jurats, les dificultats, l’execució i les errates del nou codi FIG.
De cara el dia 26 de gener, està prevista una darrera jornada de resolució de dubtes i de pràctica d’emplenar fitxes.
Aquest curs va comptar amb la presència en total de 235 entrenadors/es, 122 el dissabte i 113 el diumenge. Veure nota de premsa.