Més de 5.000 persones a la Diada de L'Hospitalet

Publicat a Notícies

 

Pares i fills s'han divertit a la Feixa Llarga durant la diada organitzada pel Consell Esportiu que serveix per posar el punt i final a una magnífica temporada.

La Diada de l'Esport Escolar és un dels esdeveniments més importants que organitza el Consell Esportiu de l'Hospitalet. Es tracta de la festa de final de temporada on s'intenta aplegar a tots els joves que durant l'any participen en les trobades i competicions del Consell. I enguany s'ha celebrat el dissabte 31 de maig, arribant ja a la 33ena edició.

I ho ha fet incorporant diferents novetats. Entre elles, 3 masterclass: una de zumba, una d'aeròbic i una de hip hop, en les quals hi han participat nens i nenes amb els seus pares. A més, també s'hi ha incorporat el campionat de voleibol gespa, on s'hi han apuntat 60 parelles.

Val a dir que, a part de les noves activitats, igualment s'han consolidat els clàssics: la piscina, el futbol, el bàsquet i la resta d'esports dels que s'ha pogut gaudir a les instal·lacions de la Feixa Llarga.

Una Feixa Llarga plena de gom a gom, per la qual hi han passat més de 5.000 persones al llarg de la Diada, un fet que demostra l'èxit rotund de l'esdeveniment.