7a Trobada GimNadal

Publicat a Notícies

La Unió de Consells Esportius de Catalunya i el Consell Esportiu del Tarragonès, amb el suport de l’ajuntament de Torredembarra i del Consell Català de l’Esport organitzarem el proper 13 de desembre, en jornada matinal, la Trobada GimNadal 2014, activitat macro-esportiva lligada a la campanya solidària de la Marató de TV3, en la seva setena edició.

La trobada, programada al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra, està oberta a la participació de grups d’esportistes de diferents modalitats gimnastes (acroesport, batuka, dansa, fit-kid, funky, zumba, gimnàstica artística, gimnàstica estètica, gimnàstica rítmica, hip-hop, jazz,..) que executen la seva actuació amb un caire totalment lúdic i festiu, ja que no hi ha cap mena de resultats.

La darrera edició, que es va celebrar a Barcelona va comptar amb una participació de 450 esportistes a les diferents modalitats esportives programades.

Els diners recollits, per les aportacions dels participants i acompanyants a la Trobada GimNadal, es destinaran a la Marató de TV3.

Veure Bases - Plantilla Informació - Full d’inscripció