Més d’un miler d’esportistes participen a les Finals Nacionals dels Jocs Esportius de Catalunya

Publicat a Notícies

El cap de setmana del 4 i 5 de juny s’han celebrat vuit de les Finals Nacionals dels Jocs Esportius de Catalunya arreu del territori català, en què hi han participat més d’un miler d’esportistes de diferents disciplines: patinatge artístic, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística masculina i femenina, handbol, natació, bitlles catalanes i tennis taula.

Algunes de les més destacades han estat les finals de natació, amb 470 nedadors, o les d’handbol, amb 280 jugadors, que han competit en els dos casos a El Vendrell. Els Consells Esportius del Ripollès, el Baix Penedès, el Gironès, el Baix Llobregat, les Garrigues i Terra Alta han acollit les últimes competicions de la temporada, amb el suport en la organització de la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

A banda dels resultats i les classificacions esportives, les competicions dels Consells Esportius de Catalunya també premien els jugadors pels valors que apliquen a l’esport, com ara la companyonia o el saber perdre. A partir de les seves actituds, s’estableix una classificació de valors paral•lela que també és puntuable.