Els representants dels consells han viatjat a Brussel·les amb una delegació de l’esport català

Publicat a Notícies

 

 
 

La Comissió Europea convidava al conjunt d’actors implicats en la promoció de l’activitat física als països de la Unió Europea a prendre part l’Erasmus+ Sport Info Day 2018. La jornada celebrada ahir a Brussel·les s’ha dedicat novament a donar a conèixer les principals línies estratègiques del programa Erasmus+ en matèria esportiva a més d’informar sobre la manera en la qual han de presentar-se les sol·licituds als ajuts que ofereix.

Els Consells Esportius de Catalunya han pres part de la trobada amb un grup de treball, encapçalat pel president dels consells, Jaume Domingo, i integrat en una delegació de l’esport català amb el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, al capdavant. L’Erasmus+ Sport Info Day s’ha obert amb la benvinguda del comissionat europeu per a l’Educació, la Cultura, la Joventut i l’Esport, Tibor Navracsics, i ha ofert la possibilitat de participar de set sessions diferents durant les quals han intervingut diferents responsables de la Comissió Europea. En elles s’han tractat qüestions com les prioritats del programa Erasmus+, d’altres vies de subvenció de la Unió Europea o el sistema de selecció de projectes.

Erasmus + és el programa europeu en els àmbits de l'educació, la formació, la joventut i l'esport per al període 2014-2020. A través d’aquesta proposta es tracten d'impulsar les perspectives laborals i el desenvolupament personal oferint a les persones afectades les capacitats necessàries per a prendre part del mercat laboral i de la societat actuals.