Notícies

II Congrés Juga Verd Play: “Els valors també compten”

Publicat a Notícies

El Consell Esportiu del Baix Llobregat organitza el proper dissabte 21 de setembre el II Congrés Juga Verd Play: “Els valors també compten” al Centre Cívic Les Tovalloles de Sant Feliu de Llobregat.

El Congrés Juga Verd Play es presenta com un espai on aportar coneixements, experiències i reflexions per part dels diferents protagonistes de la pràctica esportiva escolar

El Congrés és una gran oportunitat de trobada de tots els agents implicats en l’esport escolar: famílies, professorat, personal tècnic, polítics i polítiques, equips directius, tut@rs de joc, psicòlegs/es, esportistes i totes les persones interessades en l’esport en edat escolar.
Trobareu més informació al següent enllaç!

Horari d'estiu

Publicat a Notícies

Us comuniquem l'horari de la Unió de Consells Esportius de Catalunya per aquest mes d'agost.

• Del dilluns 5 d'agost al divendres 23 d'agost: tancat per vacances.

• Del dilluns 26 d'agost al divendres 13 de setembre: de 08:00 a 14:00 hores.

Confirmada la presència de 42 països als World Sports Games Tortosa 2019

Publicat a Notícies

A pocs dies de la finalització del període d'inscripcions dels World Sports Games Tortosa 2019, ja hi ha confirmada la presència de 42 països, de diferents continents. La xifra encara podria créixer més durant els pròxims dies, amb la incorporació d'alguna delegació més. Entre els participants que ja estan confirmats a hores d'ara n'hi ha de tant diversos com Angola, els Estats Units, Ghana, Anglaterra, el Brasil, Dinamarca, Estònia o Finlàndia. Una altra representació confirmada és la d'Itàlia, que comptarà amb una de les delegacions més nombroses, amb 500 esportistes inscrits. La seguiran Mèxic, amb 290 esportistes, o Àustria, amb 230.

També es preveu que la delegació de Catalunya ocupe un lloc destacat al rànquing d'esportistes inscrits i, a la vegada, tindrà un altre àmbit de representació important, amb els més de 400 voluntaris que s'espera que prenguen part per fer possibles cadascuna de les competicions, amb tasques logístiques a peu de camp, assistencials o d'acompanyament de les delegacions en els desplaçaments entre els hotels i els terrenys de joc.

Els jocs esportius populars internacionals tindran lloc del 2 al 7 de juliol a Tortosa i a les diferents subseus escampades arreu de les Terres de l'Ebre. A l'acte inaugural del 2 de juliol, totes les banderes dels països participants desfilaran pel camp de futbol Josep Otero de l'estadi tortosí, mostrant la tradició que tenen aquests jocs que organitzen, amb caràcter biennal, el CSIT, la Confederació Internacional de Treballadors, i que estan impulsats per la Unió de Consells Esportius de Catalunya i per l'Ajuntament de Tortosa.