Política de privacitat

La UNIÓ DE CONSELLS ESPORTIUS DE CATALUNYA tracta les teves dades de forma confidencial amb la finalitat de gestionar la compra o atendre les vostres sol·licituds d'informació.
Les dades bancàries que facilitis durant el procediment de compra, únicament seran tractats per la corresponent entitat bancària de forma confidencial, a través d'una passarel·la de pagament segura. La UNIÓ DE CONSELLS ESPORTIUS DE CATALUNYA no disposa d'accés a aquestes dades. Quan fas el pagament per transferència bancària; la UNIÓ DE CONSELLS ESPORTIUS DE CATALUNYA tan sols disposarà d'accés a les dades que es rebin des de la teva entitat bancària.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació o cancel•lació i oposició, enviant un escrit a la UNIÓ DE CONSELLS ESPORTIUS DE CATALUNYA – Conxita Supervia 17, Entl. 1a - 08028 Barcelona, Espanya o bé mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.