200 FAMÍLIES ARRIBEN A TORTOSA PER CELEBRAR LA PRIMERA TROBADA JEEC 2021 DE FUTBOL SALA

Els consells esportius de Catalunya reuneixen més de 200 nens i nenes al Pavelló Firal de la ciutat de Tortosa.
A la Trobada han assistit l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, la representant Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny, i el regidor d’esports de l’ajuntament de Tortosa, Ximo Martorell.

La ciutat de Tortosa s’ha tornat a convertir aquest cap de setmana en l’epicentre de l’esport en edat escolar a Catalunya. Més de 200 infants de tot Catalunya celebren aquest dissabte i diumenge la Trobada JEEC 2021 de futbol sala a la capital del Baix Ebre.

La crisi de la Covid-19 no ha aturat el compromís de l’Ajuntament de Tortosa, el Consell Esportiu del Baix Ebre i la Unió de Consells Esportius de Catalunya de garantir la pràctica esportiva dels infants, i alhora, de garantir el dret dels nens i nenes a practicar esport. Per això, segons els organitzadors, després d’una temporada atípica amb diverses aturades calia reprendre els Jocs Esportius Escolars per tal que els més petits poguessin gaudissin de la pràctica esportiva.

Aquest any, per tal de garantir totes les mesures contra el coronavirus, aquestes trobades de final de temporada s’han fet de manera descentralitzada. Tortosa ha acollit les de futbol sala, en què participen dues-centes nenes i nenes provinents de tots Catalunya. Durant el matí el Pavelló Firal de Remolins ha acollit la visita de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, la representant Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny, el regidor d’esports de l’ajuntament de Tortosa, Ximo Martorell.