Formació Prevenció Bullying a través de l’esport – disponible on line

Us compartim la formació de “Prevenció de Bullying a través de l’esport” disponible a la web: https://fundacio.fcbarcelona.cat/prevencio-bullying-esport

En aquest link trobareu dos blocs de la formació amb el corresponent vídeo i manual descarregable. Aquest format permetrà a professionals o futurs professionals al càrrec d’un grup d’infants o joves una formació sempre disponible per poder detectar, prevenir i intervenir en casos de Bullying o ciberbullying.

Detectar i actuar contra l’assetjament en l’àmbit esportiu

El bullying es produeix en aquells espais on els nens i nenes es relacionen, i, per tant, també a l’àmbit esportiu. Segons l’estudi realitzat per la Fundació Barça amb infants que formen part d’equips de futbol formatiu a Catalunya, un 9% afirmen haver estat víctimes, un 15% agressors/es i un 35% haver observat situacions de bullying en el seu club i/o equip.
.

L’esport, pel seu caràcter vivencial i potencial socioeducatiu, es converteix en una eina òptima per fomentar la relació saludable entre iguals, a través del desenvolupament de les habilitats socials, l’educació emocional i l’educació en valors.

  • RDestinataris: Personal tècnic esportiu, així com educadors, mestres, monitors/es de lleure…
  • RDuració: Vídeo1h (1a part) + 1h (2a part)
  • RMaterial: Manual descarregable