Per frenar la covid-19: s’aturen els entrenaments i es suspèn l’ús de les instal·lacions esportives

  • El PROCICAT ha ajornat quinze dies més l’aturada de les competicions no professionals, escolars o privades de Catalunya.
  • Les activitats esportives extraescolars, on només participaran els grups estables (alumnes d’una mateixa classe), sí que es podran dur a terme.
  • Els entrenaments esportius també quedaran aturats durant els pròxims quinze dies.

El PROCICAT ha fet públiques les noves mesures per fer front a la propagació de la Covid-19 a Catalunya, i que entraran en vigor aquest divendres 30 d’octubre de 2020 amb una durada, inicial, de 15 dies. Les noves mesures, que s’afegeixen a les que es van aprovar el passat 14 d’octubre, ajornen les competicions esportives no professionals quinze dies més; aturen els entrenaments i suspenen l’obertura al públic de les instal·lacions i equipaments esportius a tot Catalunya.

Aquestes noves mesures aturen els entrenaments i suspenen l’ús de les instal·lacions i equipaments esportius on es desenvolupaven. No obstant, les activitats esportives extraescolars organitzades on només participaran els grups estables (alumnes d’una mateixa classe), sí que es podran dur a terme.

“Sabem que la situació és difícil i que les mesures busquen aturar la Covid-19 a Catalunya. Des dels consells defensem que la pràctica esportiva dels infants i joves és necessària, ara més que mai” ha expressat el president dels Consells Esportius de Catalunya. En aquest sentit Jaume Domingo ha afegit “els Consells Esportius estem satisfets perquè les mesures demostren que la pràctica esportiva a les escoles és segura i permeten, en determinades condicions, poder seguir fent esports, fora de l’horari lectiu, als centres educatius”.

Davant aquesta situació els Consells Esportius de Catalunya, expressen la seva més ferma voluntat a què les mesures ajudin a contenir la propagacióde la Covid-19 a tot Catalunya. Tanmateix, esperen poder reprendre les activitats, els entrenaments i les competicions que realitzen els Consells Esportius tan aviat com sigui possible amb les adaptacions necessàries perquè siguin segures i generin confiança als esportistes i les famílies.

NP PER FRENAR LA COVID-19