Esport Segur

SEGUR QUE TORNAREM A JUGAR

Tornarem a jugar i ho farem amb totes les garanties!

Davant la Covid-19, els Consells Esportius de Catalunya hem activat un Protocol de represa de les activitats esportives i competicions que vetlla perquè els nens i nenes puguin tornar a practicar esport en un entorn totalment saludable.

  • RÉs obligatori portar mascareta abans i després de la pràctica esportiva
  • REs faran controls als accessos i sortides de totes les competicions
  • RTots els entrenadors i entrenadores han signat una declaració de responsabilitat i tenen el compromís de vetllar perquè s’acompleixin totes les mesures
  • RDisposem de la traçabilitat de tots els jugadors i jugadores i podrem actuar ràpidament, si es detecta algun cas de Covid-19

SEGUR QUE GUANYARÀ EN SALUT

Sabies que la pràctica esportiva és una de les maneres més efectives de reforçar el nostre sistema immunològic?

L’activitat física i els hàbits de vida saludable esdevenen els millors aliats per prevenir malalties i fer front a l’amenaça del sedentarisme, un dels principals problemes de salut mundial, segons l’Organització Mundial de la Salut. Per això, és fonamental que els nostres nens i nenes integrin aquesta activitat a les seves vides i ho converteixin en un hàbit. Gràcies a l’esport, reduirem el risc de patir malalties, com ara patologies cardiovasculars, en el futur.

SEGUR QUE CREIXERÀ EN VALORS

La solidaritat, la cooperació i la responsabilitat són alguns dels valors que han aflorat en els últims mesos i que ens han permès fer front a la situació d’emergència sanitària global.

A través de l’esport, es promou l’adquisició de valors personals i comunitaris com ara la diversitat, la inclusió, l’equitat i la cohesió social. Uns valors que els fan millors persones i també millors ciutadans.

“A Catalunya, menys d’un 5,5% dels partits s’han hagut de cancel·lar per incidència de la pandèmia“

CONSELLS ESPORTIUS DE CATALUNYA, ENS MOUEN ELS VALORS

Des de l’any 1994, els Consells Esportius de Catalunya vetllem per promoure un model basat en els valors personals i socials associats a l’esport. Integrar hàbits de vida saludables i inculcar conceptes com la solidaritat, la igualtat i la inclusió formen part essencial de la tasca dels consells esportius.
Continuem treballant per un futur saludable i en el qual tots els nens i nenes del territori puguin accedir a l’activitat física.

Estem segurs que tots hi sortirem guanyant.

L’esport no és només competició.

L’esport ha de ser també sinònim de diversió, de compartir, de fer equip i de gaudir jugant. Estem Convençuts que, a més d’aprendre i de fer salut, aquest serà també un espai per socialitzar, per esbargir-se i, en definitiva, per passar-ho bé.

Descarrega’t el díptic ESPORT SEGUR

Nota de premsa