Campionat UCEC Pàdel i Walking futbol

Inscripcions obertes al Campionat UCEC de Walking Futbol
Dissabte dia 6 de juliol a partir de les 10h tindrà lloc el Campionat UCEC de Walking Futbol a Sant Carles de la Ràpita, dins dels jocs populars mundials, els World Sports Games 2019, que se celebraran a les Terres de l’Ebre.

Les inscripcions estan obertes fins al 31 de maig, si vols inscriure’t amb el teu grup d’amics, pots fer-ho a través del següent link:

FORMULARI INSCRIPCIÓ (cost incripció 15€)

Un cop tancades les inscripcions l’organtizació es posarà en contacte amb l’esportista inscrit.

Walking Futbol és Futbol Caminant!!

El Walking Futbol és similar al futbol amb una gran diferència; els jugadors només poden caminar, no poden córrer. És un joc dissenyat per ajudar a la gent a mantenir-se en forma i mantenir un estil de vida actiu independentment de l’edat i/o de la forma física.

Com es juga?

Dos equips, formats per 6 jugadors + 1 porter, a un camp de 40×20. L’edat mínima del participant son +16 anys i sense límit màxim d’edat, tant homes com dones.
Seran partits de 2 parts de 20 minuts, on les regles son molt bàsiques:
Està prohibit córrer
No es pot fer més de 3 tocs de forma individual
www.walkingfutbol.com

Inscripcions obertes al Campionat UCEC de pàdel
Dissabte dia 6 de juliol tindrà lloc el Campionat UCEC de pàdel a les pistes del Complex Esportiu Tortosa Win, dins els jocs populars mundials, els World Sports Games 2019, que se celebraran a les Terres de l’Ebre.

Les inscripcions estan obertes fins al 31 de maig, si vols inscriure’t amb el teu grup d’amics, pots fer-ho a través del següent link:

FORMULARI INSCRIPCIÓ (cost incripció 15€)

Serà categoria única +16 anys (en funció inscripcions serà categoria masculina/femenina/mixte). Un cop tancades les inscripcions l’organtizació es posarà en contacte amb l’esportista inscrit.