Finals Nacionals JEEC 2023

Les Finals Nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya són l’esdeveniment esportiu en edat escolar més important del país. Cada any, més de 200.000 infants, joves i adolescents de tots els centres educatius de Catalunya participen activament en les lligues dels Jocs Esportius, organitzades pels Consells Esportius. A mesura que s’acosta el final del curs i coincidint amb els caps de setmana del mes de juny, se celebren les Finals Nacionals, que són el tancament de totes les lligues i categories dels esports d’equip i individuals.

Per aquest curs escolar 2022-2023, s’han convocat un total de vint-i-quatre Finals Nacionals, amb la participació de més de 7.500 esportistes. Aquest esdeveniment reuneix una gran varietat d’esports d’equip i individuals, incloent-hi futbol 7, futbol sala, bàsquet, handbol, vòlei, escacs, tenis de taula, natació, gimnàstica rítmica, patinatge artístic, bàdminton, patinatge sobre rodes, cros, atletisme, BTT i bitlles catalanes.

A més, aquest curs hem afegit la Final Nacional de Ritmes i Balls amb què volem donar resposta al gran volum d’esportistes que practiquen les diferents modalitats de ball com hip-hop, aeròbica, contemporània, etc.

Les Finals Nacionals són una oportunitat única per veure gaudir als infants, joves i adolescents que participen d’unes jornades esportives plenes d’emoció, companyonia i valors.